+31.251.232452

Corona Beleid

Samen werken en gezond blijven!

Op dit moment is onze winkel gewoon nog open. Wel hebben we het een en ander aangepast, zodat de verkoop en de bezorging zowel voor de klant als voor de bezorger en verkoper zo veilig en hygiënisch mogelijk verloopt.

Mocht je je ziek of verkouden voelen, dan verzoeken wij je om thuis te blijven. Op onze website en op onze sociale media kun je inspiratie opdoen over welke meubelen je mooi vindt, zodat je, wanneer je je weer beter voelt, gericht in onze winkel kunt komen zoeken. Ook als je al weet wat je wilt, kan je vanuit huis bestellen. Dit doe je door ons te bellen en u wordt geholpen.

In de winkel

Crokwel houdt de maatregelen van RIVM in de gaten. Voor nu houdt dat in dat we geen handen meer schudden en altijd gepaste afstand houden en niet meer dan 6 personen in de winkel te gelijk.

Maatregelen bij bezorgen

Crokwel blijft voor nu nog gewoon meubels bezorgen. Wel nemen onze bezorgers een aantal maatregelen, zodat alles veilig verloopt. We verzoeken je daarom mee te werken aan de volgende maatregelen:

  • Tijdens de bezorging zullen onze bezorgers aan je vragen of je verkouden of grieperig bent.
  • Mocht je grieperig of verkouden zijn, dan zullen onze bezorgers jouw meubels tot de voordeur bezorgen. Ze zullen dan dus niet binnen komen. We zullen dan 50 euro in mindering brengen op uw factuur. Ben je het niet eens met deze maatregel, dan nemen wij de goederen mee terug en wordt er een nieuwe afspraak gemaakt zodra het coronavirus onder controle is.
  • Voel je je niet verkouden of grieperig, dan zullen onze bezorgers het contact beperken tot een minimum om zo de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Ook in dit geval geven wij je de optie om de goederen af te leveren tot de voordeur. We zullen dan 50 euro in mindering brengen op uw factuur. Heb je liever dat de goederen binnen gezet worden en gemonteerd worden, dan is dat ook mogelijk. Wel verzoeken wij je dan om minimaal 2 meter afstand te houden wanneer onze bezorgers bezig zijn
  • Mocht er in de toekomst bij jou of in jouw directe omgeving het coronavirus worden vastgesteld, wil je ons dat dan per direct laten weten? Dankjewel!
  • Betaling uitsluitend per bank.

We hopen je zo goed genoeg te hebben geïnformeerd met betrekking tot de maatregelen omtrent het coronavirus. Mocht er wat veranderen, dan laten we je dat zo snel mogelijk weten! Als je nog vragen hebt, kan je altijd contact opnemen met het team van Crokwel.

 

Garantie

Buiten onze verplichtingen vinden wij dat als er zich een klacht voordoet, wij deze altijd naar alle redelijkheid proberen op te lossen.
Wij geven 1 jaar volledige garantie ( m.u.v. partij goederen). Indien er zich een gebrek voordoet aan, een door ons geleverde product. Deze garantie geldt voor de periode van 1 jaar na factuurdatum.

Dit houdt in dat:
Kosten voor reparatie van of vervanging van defecte goederen (m.u.v. vracht en voorrijkosten) voor rekening van de leverancier komen.
Uitzondering hierop vormen de genoemde partij goederen aangezien wij hierover verregaande kortingen verlenen.
Wanneer u uit een opruimingspartij een product koopt, wordt u erop gewezen dat wij op het artikel geen garantie kunnen geven. Het risico van de aankoop wordt afgekocht door de korting die we kunnen geven op het product.

Interieuradvies

Blij zijn en genieten van uw huis is toch wat u wilt? Dat gaat makkelijker wanneer u zich ook goed voelt met het interieur. Maar hoe zorgt u ervoor dat je huis ook je thuis is?
In de praktijk blijkt dat dit nog best lastig kan zijn. Bij Crokwel kunt u daarom terecht voor een geheel vrijblijvend interieuradvies.
Het interieuradvies van Crokwel biedt uitkomst wanneer u net bent verhuisd, een verbouwing achter de rug heeft of om welke andere reden dan ook toe bent aan een verandering van interieur. Of het nu om een compleet nieuwe inrichting gaat of een kleine verandering met groots resultaat betreft, onze interieurstylist zorgt ervoor dat u zich thuis voelt in huis en kunt gaan genieten in een goede sfeer.
Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor interieuradvies bij Crokwel.

Crokwel helpt u graag bij het inrichten van uw huis. Bij interieuradvies gaan wij samen aan de slag en beantwoorden we uw woonvragen waardoor u met een tevreden gevoel naar huis gaat. Wij bespreken daarbij uw woonwensen, ideeën en voorkeursstijlen waardoor u een goed beeld heeft van de mogelijkheden.
Wist u trouwens dat Crokwel niet alleen particulier interieuradvies verzorgt maar ook zakelijke klanten bedient?
Om effectief interieuradvies te kunnen geven vragen wij u om zoveel mogelijk informatie mee te nemen. Denk hierbij aan plattegrond(en) van de ruimte(s), foto’s van de huidige inrichting en afmetingen.. Ook meenemen van vloer materiaal en gordijnen draagt bij aan een gedegen advies waarmee een optimaal beeld krijgen waarom het gaat.

Indien u bij ons de meubelen besteld, zijn de kosten van het interieuradvies geheel gratis.

 

Afspraak maken interieuradvies

Voor interieuradvies kunt u een afspraak maken in de winkel met Joyce of Merel,

telefoonnummer 0251-232452 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Crokwel Sfeervol Wonen

De gezelligste woonwinkel
van Nederland

 Openingstijden:

dinsdag van 8.30 tot 17.30
woensdag van 8.30 tot 17.30
donderdag van 8.30 tot 17.30
vrijdag van 8.30 tot 17.30
zaterdag van 10:00 tot 17.00

Donderdag avond op afspraak
Tel: 0251-232452

Contact informatie:

Crokwel Sfeervol Wonen
Tel:  0251 232452
Fax: 0251 206760
info@crokwel.nl