+31.251.232452

logo crokwel

Betalen

Er zijn bij Crokwel drie mogelijkheden voor u om te betalen.
Per bank, contant of met uw pinpas in de winkel.
Als u contant betaald dient u bij aflevering van de meubels het gehele bedrag te betalen.
Wanneer u met een pinpas betaalt kan dit in de winkel voordat de meubels bij u geleverd worden.
-Onze pin automaat is niet geschikt voor creditcards.
-Het is aan te raden om bij uw bank te controleren of de daglimiet voor betalen toereikend is. De bank kan dit eenmalig aanpassen. (Let wel op, indien u uw dag limiet laat aanpassen is dit slechts voor één transactie) U kunt dan die dag uw pas alleen gebruiken voor betaling van de meubels.
Indien u per bank wilt overmaken dient u uiterlijk 1 dag voor levering het bedrag per bank over te maken.
Het bedrag moet dan voor aflevering van de meubels bij ons zijn ontvangen. Bij deellevering wordt de aanbetaling altijd verrekend bij de laatste levering.

Garantie

Buiten onze verplichtingen vinden wij dat als er zich een klacht voordoet, wij deze altijd naar alle redelijkheid proberen op te lossen.
Wij geven 1 jaar volledige garantie ( m.u.v. partij goederen). Indien er zich een gebrek voordoet aan, een door ons geleverde product. Deze garantie geldt voor de periode van 1 jaar na factuurdatum.

Dit houdt in dat:
Kosten voor reparatie van of vervanging van defecte goederen (m.u.v. vracht en voorrijkosten) voor rekening van de leverancier komen.
Uitzondering hierop vormen de genoemde partij goederen aangezien wij hierover verregaande kortingen verlenen.
Wanneer u uit een opruimingspartij een product koopt, wordt u erop gewezen dat wij op het artikel geen garantie kunnen geven. Het risico van de aankoop wordt afgekocht door de korting die we kunnen geven op het product.


Bezorgen

Crokwel bezorgt door heel Nederland op afspraak.
Bezorgen is gratis in een omtrek van 15 km, hierbuiten spreken we in overleg een prijs af.
De meubelen worden in huis geplaatst,  indien begane grond, vrije doorgang of ruime lift aanwezig is. (Bij etagewoning met trap bezorging in overleg)
Verpakkingsmateriaal nemen wij weer mee.
In overleg kan er buitenom een lift geregeld worden. Deze kosten zijn voor rekening van de klant.
U kunt er ook voor kiezen om zelf op te halen.
Dit kan op afspraak tijdens openingstijden van de winkel.

Interieuradvies

Blij zijn en genieten van uw huis is toch wat u wilt? Dat gaat makkelijker wanneer u zich ook goed voelt met het interieur. Maar hoe zorgt u ervoor dat je huis ook je thuis is?
In de praktijk blijkt dat dit nog best lastig kan zijn. Bij Crokwel kunt u daarom terecht voor een geheel vrijblijvend interieuradvies.
Het interieuradvies van Crokwel biedt uitkomst wanneer u net bent verhuisd, een verbouwing achter de rug heeft of om welke andere reden dan ook toe bent aan een verandering van interieur. Of het nu om een compleet nieuwe inrichting gaat of een kleine verandering met groots resultaat betreft, onze interieurstylist zorgt ervoor dat u zich thuis voelt in huis en kunt gaan genieten in een goede sfeer.
Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor interieuradvies bij Crokwel.

Crokwel helpt u graag bij het inrichten van uw huis. Bij interieuradvies gaan wij samen aan de slag en beantwoorden we uw woonvragen waardoor u met een tevreden gevoel naar huis gaat. Wij bespreken daarbij uw woonwensen, ideeën en voorkeursstijlen waardoor u een goed beeld heeft van de mogelijkheden.
Wist u trouwens dat Crokwel niet alleen particulier interieuradvies verzorgt maar ook zakelijke klanten bedient?
Om effectief interieuradvies te kunnen geven vragen wij u om zoveel mogelijk informatie mee te nemen. Denk hierbij aan plattegrond(en) van de ruimte(s), foto’s van de huidige inrichting en afmetingen.. Ook meenemen van vloer materiaal en gordijnen draagt bij aan een gedegen advies waarmee een optimaal beeld krijgen waarom het gaat.

Indien u bij ons de meubelen besteld, zijn de kosten van het interieuradvies geheel gratis.

Afspraak maken interieuradvies

Voor interieuradvies kunt u een afspraak maken in de winkel met Joyce of Merel,

telefoonnummer 0251-232452 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Crokwel Sfeervol Wonen

De gezelligste woonwinkel
van Nederland

 Openingstijden:

dinsdag van 8.30 tot 17.30
woensdag van 8.30 tot 17.30
donderdag van 8.30 tot 17.30
vrijdag van 8.30 tot 17.30
zaterdag van 10:00 tot 17.00

Donderdag avond op afspraak
Tel: 0251-232452

Contact informatie:

Crokwel Sfeervol Wonen
Tel:  0251 232452
Fax: 0251 206760
info@crokwel.nl